2012. szeptember 4., kedd



A Zumba® Fitness fantasztikus, hiszen akár az egész család számára kikapcsolódást és feltöltődést nyújthat. Eltölthettek együtt egy felhőtlen órát, bolondozhatok miközben sportoltok! Csatlakozzatok és élvezzétek mindazt amit a Zumba jelent!


A Zumba® Fitness minden korosztály számára könnyen elsajátítható, nemtől függetlenül. 

Titka abban rejlik, hogy az órákon elhangzó zenék atmoszférája és a koreográfiák együttese által tulajdonképpen úgy érzi magát az ember, mintha egy „nagy buliban” venne részt, miközben sportol és észre sem veszi, de megtanulja a latin táncok alaplépéseit és jelentős súlyfeleslegtől szabadulhat meg, záros határidőn belül.
A résztvevők végigmosolyogják az órát, sportolnak és nem utolsó sorban levezetik a bennük felgyülemlett feszültséget is!
Fontos megjegyezni, hogy aki Zumba órán vesz részt, egyre szebb lesz a mozgása, javul a testtartása, megtanulja koordinálni a testét, talán a hátfájása is eltűnik és ami a legfontosabb mindezt olyan környezetben teheti, ahol mindenféle korosztály jelen van.

Valójában a Zumba ® Fitness mindazoknak szól, aki „trendi” szeretne lenni, mozogni-fogyni szeretne, karban szeretné tartani a testét, fitt és energikus akar lenni, vagy szeretne megszabadulni a stressztől.

Remélem, Te is csatlakozol egy  nagyszerű programhoz, amely révén egyre többen elkezdenek rendszeresen mozogni, egészségesebben és fittebben élni gyermekeikkel, szüleikkel együtt.

A Zumba® SZÓRAKOZTATÓ, MÁS, KÖNNYŰ, HATÉKONY!

Légy részese Te is!Szeretettel várunk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése