Kezdőlap


Sok szeretettel Köszöntelek!
Tóth Zsuzsanna, Zsuky vagyok Zumba Fitness oktató, de ezt már minden bizonnyal te is tudod, hiszen ellátogattál az oldalamra! :)
Örülök neked! Bízom benne, hogy megtetszik az a hozzáállás, az a fajta sporttal kapcsolatos nézet, amit képviselek, megtetszik a stílusom és a csapatomban köszönthetlek!

Nem szeretnélek untatni azzal, hogy több oldalon keresztül magamról írok, hiszen sokkal fontosabb te miért vagy itt!
Ha már ismered a zumbát és keresgélsz magadnak oktatót, bízom benne, hogy szimpatikus vagyok számodra és megtisztelsz a bizalmaddal, illetve ha még soha életedben nem próbáltad ezt a fajta mozgásformát, nagyon nagy szeretettel segítek, hogy igazán megszeresd és büszkeséggel tölt el, hogy én lehetek az oktatód!

Mit is jelent nekem a Zumba?

Elsősorban JÓKEDVET! - minden alkalommal kicsit lebiggyedt szájjal, fáradtan, morcosan érkezik meg a terembe egy anyuka, egy háziasszony, egy igazi üzletasszony, aki felel az egész családjáért, mindenkiben ő tartja a lelket, ő ápol, ő segít ki a bajból, ellátja a háztartást, ő ad enni mindenkinek a családban és nem mellesleg dolgozó nő, akinek a munkahelyen is meg kell felenie...ismerős számodra is ez a fellálás? Mind egytől egyig fantasztikus emberek, akik megérdemlik, hogy egy órára egy másik dimenzióba kerüljenek és igazán feltöltődjenek pozitív energiával és bármilyen fárasztó is a napjuk, este mosolyogva és vidáman térhessenek haza a családhoz! - IGEN a ZUMBA pontosan ilyen! Visszaadja a mosolyod, kikapcsol, feltölt és csak érted van! Nem mellesleg összekötheted a kellemest a hasznossal formába bulizhatod magad! :) 
Itt megjegyezném, nem csak háziasszonyokat látunk szívesen, várjuk a háziurakat is, :) hiszen számukra is fontos mindaz, amit megemlítek a következőkben! Hajrá fiúk-lányok, kicsik-nagyok, fiatalok és idősek, anyukák-apukák, vékonyak és telkarcsúak! A Zumba értetek van!

A Zumba jelent még CSODÁLATOS ALAKOT!
Szépen lefaragja rólad azokat a fránya kilókat, amitől szeretnél megszabadulni! Szálkásít, átformál. Szó szerint lerázhatod magadról a felesleget.
Heti 2-3 órával pár hónap alatt látványos eredményt érhetsz el, megterhelés és önsanyargatás nélkül!
A Zumba jelent még EGÉSZSÉGET!
A Zumba nem csupán külcsíny, hiszen mivel cardio alapú edzés, rendkívül jó hatással van a keringésre, a szív-és érrendszerre, arányba hozza a testedben a zsír-izom arányt
Megszépít kívül-belül. 
További jótékony hatásairól itt írok:
A Zumba mosoly és felszabadulás! 
Azok akik hozzám járnak órára, elmondásuk alapján rengeteg önbizalmat kaptak, pozitívabban élik az életüket és bizony az emberi kapcsolatok terén is rendkívüli változást tapasztaltak, boldogabbak lettek. IGEN ez egy óriási szó és számomra a legnagyobb öröm és büszkeség ez! 
A Zumba tulajdonképpen az orvosom, a pszihológusom, a barátom, a családom, a szerelmem, az egészségem, az önbizalmam, a megoldásom és megállás nélkül sorolhatnám reggelig!
Ha engem választasz, nem csupán egy zumba instruktort kapsz, hanem egy személyes trénert is, hiszen ha kéred, összeállítok neked személyes edzéstervet és étrendet is, illetve ellátlak téged olyan tanácsokkal, amit saját magamon tapasztalok meg nap, mint nap!
Végezetül pár gondolat a zumbásaimtól.
Megtisztelve érzem magam, ha csatlakozol hozzánk!Vélemények


"Mindazt az életenergiát amit a héten az emberek szépen lassan, cseppenként kiszívnak belőlem. Szinte az első szám alatt visszakapom azt! Feltöltődöm tőle, jobb lesz a kedvem , mosolygok, hülyülök. Utána jobbnak látom a világot! Könnyebb elviseli a melóhelyen magamba zárt feszültséget. Barátokat kaptam és ezáltal sokkal otthonosabban érzem magam lakóhelyemen is. Nem mondom, van amikor nagyon béna vagyok és az akkor bosszant, de lassan csak megtanulja az ember a lépéseket, ha nem , hát röhögök magamon. :) Szórakoztatóbb mint más mozgásforma, de ez egyértelmű.  Ja és nem értem egyeseket miért nem ragad magával a Zumba? De azért van amit nem szeretek benne: hogy ha vége van az órának(egy óra kevésnek tűnik és nagyon hamar elmegy az idő); ha ki kell hagynom egy alkalmat, vagy netán többet." 
 "Én bevallom őszintén mikor először láttam bemutatót a zumbából gyereknapkor először azt gondoltam ááá kizárt hülye vagyok én se táncolni nem tudok,se olyan jó ritmusérzékem nincs meg egyáltalán mi ebben a jó? Aztán csak csak addig szekáltak hogy legalább próbáljam meg,hogy csupa kín volt az a pár hónap amíg kényszerpihenőn voltam és nem zumbázhattam! Semmi nem segített annyit mint lelkileg mint testileg mint ez a fajta mozgás.Önfeledtté tesz legalább arra az egy órára amit ott vagyok,kikapcsol a hétköznapok körforgásából ami két kisgyerek körül forog,de arra az egy órára legalább körülöttem. Szuper hangulatban,szuper zenékkel és koreográfiákkal és persze szuper oktatóval :))))))"
 "Mielőtt elkezdtem zumbázni 39 évesnek éreztem magam, most 19-nek, pedig valójában 29 vagyok :))))"
"Szerintem ha minden ember zumbázna, akkor éhen halna az összes pszichológus, mert mindenki sokkal boldogabb lenne, és mosolygósabb.....és kiegyensúlyozottabb...:) szóval szerintem szebbé zumbázhatnánk a világot is akár!!!!Az enyém már szebb...."
Táncolj velem és éld át te is a Zumba® pörgést!
Iratkozz fel Hírlevelemre, hogy első kézből értesülj  a legfrissebb zumbás infókról.
Küld egy e-mailt a zumba.zsuky@gmail.com címre "hírlevél feliratkozás" tárggyal és már repülnek is hozzád a legfrissebb infók aktualitásokról, zenékről, koreográfiákról, edzésről és mindenről, ami Zumba és ami mi vagyunk!
Látogasd meg legújabb oldalamat is! 
Nézelődj nyugodtan és ha bármi észrevételed van, jelezd bátran!
Peace, Love, Zumba!Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése